آموزشِ یخ در بهشت :)

اینم دستورِ یخ در بهشت که بعدِ گذاشتنِ عکس بعضیا خواستن مژه

مواد لازم :

آرد برنج : 1/2 پیمانه (100 گرم )

نشاسته : یک پیمانه ( 150 گرم )

شکر: 2/5 تا 3 پیمانه (در حدود 500 یا 600 گرم )

گلاب: 1/2 پیمانه

شیر: 5 پیمانه (در حدود یک لیتر دو شیشه بزرگ )

آب: 4 پیمانه( در حدود یک لیتر )

طرز تهیه :

نشاسته رو توی 4 پیمانه آب سرد حل کنید و بعد از صافی ردش کنید. بعد آرد برنج رو با شیر حل کنید و اینم از صافی رد کنید . بعد این دو تا مایع رو با هم قاطی کنید و بریزید توی یه ظرف لعابی و بذاریدش روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنیدش تا مایه جوش بیاد و غلیظ بشه . بعد شکر رو به مواد اضافه کنید و بعدش هم گلاب رو اضافه کنید .مایه رو به آرومی ولی مرتبا هم بزنید تا نَبَنده . (دقت کنید گلاب رو حتما آخر اضافه کنید تا بویِ گلاب بمونه توش ) وقتی غلظت مایه به حدّی رسید که خط قاشق روش محو نشه مایه آماده است و میتونید تو هر ظرفی که خواستید بریزیدِش . فقط اگه خواستید بُرِشِش بدید تویِ یه ظرف مستطیلی بریزید که بشه به صورت لوزی بِرِشِش داد و بعد بذارید وقتی کامل سَرد شد ، بُرِشِش بدید . روش رو هم میتونید با پودر پسته و پودر نارگیل و کلا هرچی دلتون خواست تزئین کنید نیشخند

نکته 1: حالا حتما پیمانه و گِرَم نداشتید مهم نیست! نیشخند من به جای پیمانه از لیوان استفاده میکنم : ))

نکته2 : غلظت مایه به خودتون بستگی داره اگه دلتون بخواد سفت نشه میتونید کمتر بذارید که بجوشه نیشخند ولی اگه میخواستید برشش بدید و دوست دارید سفت بشه حتما اون محو نشدن خط قاشق رو توجه بِنَمایید ! از خود راضی

نکته 3: (خیلی مهم ! )ازینا حتما درُس کنید بعد اون وَخ مطمئنم خوشتون میاد و بازَم درُس میکنید هی !بعدش هر وَخ دُرُس کردین یادِ من بیُفتین حتما! مژه

این دستور مالِ رزا خانومِ منتظمی میباشد

/ 5 نظر / 45 بازدید
نسترن بانو

من واسه افطاری ِ امشب..ازین یخ در بهشته درست کردم.. بجای گلاب هم از زعفرون و عصاره ی هل استفاده کردم.. خیلی خوشمزه شد.. فقط مزه ی فرنی هم میداد.. [لبخند] ولی آموزش خوبی بود.. مرسی عزیزم [قلب]

¤*• دی ماهـ.ـی خـ.ـانـ.ـوم ¤*•

خب این همون مسقطیه که! الکی میگی یخ در بهشت! ما به آبمیوه هایی که تقریبا بین حالت یخ و مایع باشن میگیم یخ در بهشت[نیشخند] دستت درد نکنه برای افطاری فردامون میدرستم![مغرور]

الهام

می بینم که حسابی آشپز شدیا... آفرین .

nazgol

بايد خوشمزه باش ِ [خوشمزه] اما منم يخ در بهشت به همون هايي ميگم كه ماهي ميگه [نیشخند]

مریم

من امروز درستیدم یخ در بهشت [خجالت] خوشمزه بود [لبخند] یه چیزی بین شیربرنج و فرنی بود طعمش [گاوچران] دست گلت درد نکنه [ماچ]